19 лис 2021

Вічна класика чохлів Exeline

Серед багатьох аксесуарів на телефони точно виділяється така лінійка як Exeline, що славиться довговічністю й міцністю продукції. Завданням хорошого чохла найчастіше є захист смартфона та його стиль. Із обома бренд прекрасно справляється, так як зроблений за всіма правилами якісної речі. Бренд відомий протягом декількох років, випускає товари на переважну кількість моделей телефонів і завжди є зразком вічної класики.

Красиві та міцні чохли Exeline

Красиві - так, міцні - звичайно. Що ще потрібно знати про бренд при виборі? Його характеристики, товщину, всі використані матеріали? Звичайно, ми про все це розповімо, не обходячи нічого важливого! Напевно, перше, про що варто знати, це те, що поки даний бренд випускає виключно повнорозмірні аксесуари, що закривають весь корпус телефону – це книжки та фліпи. Основна маса товарів шиється зі штучної шкіри, але є і спеціалізована серія, відшита з деніму. Як і у всіх, поважаючих себе брендів, Exeline також має свої відмінності, покликані підкреслювати бренд. Високоякісні матеріали не-тваринного походження роблять чохли можливими для веганського використання. Тобто, всі складові частини – це замінник шкіри і оксамит, а також латекс для внутрішнього шару – зроблені екологічним способом. Головна лінійка Exeline, а також модель Classic мають два формати для випуску – фліп і книжку, а Denim випускається ексклюзивно в книжковому. Щоб структурувати, можна вивести основні особливості бренду в таблицю:

  • Висока міцність усіх деталей
  • Підвищений захист над екраном
  • Магнітна застібка на невеликому ремінці
  • Міцна підставка позаду
  • Підкладка з оксамиту
  • Проклейка та прошивка всіх деталей
  • Ефект «анти-відбитки»

Найпоширеніші версії – звичайний Exeline і Classic

Якщо коротко, то відмінності в моделях у тому, що класична має зовнішню обкладинку з цілісного полотна, а звичайна має більш сучасний формат, скомпонований мінімум з трьох окремих частин – задня і передня сторони, і перемичка між ними. Матеріал на обидва формати пішов однаковий – міцний та стійкий замінник шкіри зовні, разом з щільним приємним оксамитом всередині. Трохи відрізняється структура шкіри, тобто її малюнок. Якщо класика практично повністю гладенька, то популярно-сучасна версія більш нагадує малюнком натуральну шкіру. Між іншим, красива особливість синтетичного матеріалу перед натуральним в тому, що він набагато більш ідеальний. Це не фігура мови, а об'єктивність, укладена в тому, що на шкіру тварини постійно впливали зовнішні фактори, Тоді як штучна була створена вже з потрібним малюнком, але без вад. Звичайно, що також важливо, штучний варіант не розтягується і залишається в тій же вихідній формі.

За будовою і подібністю можна сказати, що всі аксесуари бренду зроблені з обкладинкою зі шкіри, всередині якої є шар м'якого приємного оксамиту, завжди чорного кольору незалежно від відтінку зовнішньої частини. Кріплення для телефону – це ТПУ накладка чорного або прозорого кольорів, яка щільно надівається на корпус, включаючи всі чотири бічні сторони. Завжди присутня потужна застібка на магніті – вона зроблці, що закривається нена на досить довгому реміназад, щоб не заважати користувачеві, а сам магніт розташований на кінці ремінця.

Всі книжки оснащені підставками, розташованими на задній панелі обкладинки. Задня частина прошита посередині подвійною ниткою, для того щоб загинатися разом з передньою кришку в фігуру трикутник, як і всяка пристойна, зручна підставка. До речі, всі версії Exeline виготовляються майстрами вручну, що виключає брак виробництва.

Аксесуари Exeline Denim для смартфона – екологічно та шикарно

Єдина серія чохлів, що не тільки за змістом, але і на вигляд повністю екологічна – це денім. Формою вони більше нагадують класичний варіант з суцільного полотна. У них та ж чорна оксамитова підкладка всередині, і зовні – класична помаранчева нитка по темно-синій джинсі, аналогічно до всіх інших дивовижних класичних деталей гардеробу. Як і всі інші книжки, денім не розтягується, легко чиститься, і, як бонус, майже не дряпається. Матеріал щільний і елегантний, темно-синій колір оригінального екологічного джинсу не зношується та підходить до будь-якого стилю і зовнішнього вигляду.

Логічний бонус від Denim – те, що на ньому зовсім, від слова повністю, не залишаються сліди відбитків пальців, тобто присутній природний ефект «анти-відбитки». Як і інші аксесуари, фірмовий джинсовий чохол точно так же ударостійкий. У закритому на застібку вигляді смартфон буде практично невразливий при падіннях, ударах і просто при недостатньо акуратному використанні. Такий текстиль як денім має ще й очевидну перевагу – він дуже продуманий в деталях, а склад підходить навіть веганам як найвимогливішим до його походження користувачам. Темно-синій джинс виглядає шикарно разом з прекрасним чорним оксамитом всередині.

Детальніше про технічну сторону чохлів Exeline

Ми ніколи не говорили, але всі аксесуари Exeline володіють дуже потужним захистом над екраном, кришки у них більш щільні, ніж інші сторони. Крім зовнішнього і внутрішнього матеріалів, є ще щільний каркас, що тримає форму, а на передній кришці ще й латекс в стільки складань, щоб забезпечити амортизацію і зайву безпеку екрану. Відносно їх обсягів, дані речі відносяться до середнього класу товщини, збільшуючи оригінальний розмір ґаджета всього на кілька міліметрів. Дуже чіткі, рівні вирізи не виглядають чужорідними, вони цілком природно вписуються в екстер'єр і нічим не псують виріб.

Всі чохли на смартфони Exeline зручні в експлуатації, на них зовсім не залишається брудних слідів від використання, або залишаються мінімальні, й ті легко очищаються. Що стосується зручності форматів фліпа і книжки, то як завжди, це справа смаку – що зручно одному користувачеві, може бути незручно іншому. Конструктивно ці фліпи з книжками відрізняються тільки обкладинкою, підставкою і конструкцією застібки. Із застібкою все просто – в книжці вона збоку, а у фліпові – зверху. Додаткова підставка ж присутня в кожній книжці, а фліп і сам як підставка, так як вертикально відкривається й прекрасно стає в жорстке положення.

На телефоні кожна така модель виглядає вельми оригінально, будь-який колір має глибокий та соковитий відтінок, профарбування не змінюється і не вицвітає ні від тертя, ні на сонці. Захисні властивості настільки гарні, що смартфон повністю укладений в кейсі, включно з екраном і найтендітнішою деталлю – основною камерою. Камера прикрита тим, що товщина аксесуара занурює її всередину, так щоб вона ніяк не виступала – тобто власної товщини досить для того, щоб не додавати додатковий опуклий ободок навколо неї. Таким чином, аксесуар виходить стильний, повноформатний, яскравий та красивий. Хороший чохол захистить телефон і від слідів зношування, що приходить з щоденним використанням, і від несподіваних поломок, що дуже добре з точки зору економії на ремонті та вічно новенького виду ґаджета.